A pótvizsga időpontja: 2018. augusztus 23., 9:00 óra. Kérjük a tanulókat, hogy bizonyítványukat és íróeszközt hozzanak magukkal!
A tankönyvosztás az alsó tagozatos tanulók részére 2018. augusztus 31-én, pénteken 9:00–12:00, valamint 13:00–16:00 óra között, a felső tagozatos tanulók részére 2018. szeptember 3-án, hétfőn, az első tanítási napon lesz. A tankönyvellátás az 1–9. évfolyamon ingyenes.
Az évnyitó 2018. szeptember 3-án, hétfőn 8 órakor lesz.

Városi úszó diákolimpia

2017. január 24-én, kedden délelőtt, a verseny napján idén is pezsgett a Sportuszoda.

A különböző korcsoportokban és versenyszámokban most a mi iskolánkból a „betegséghullám” miatt az előző évekhez képest jóval kevesebben tudtak indulni. Sajnos a 4×50 m-es gyorsváltó csapataink sem tudtak emiatt összeállni. Pedig eddig szinte minden évben több csapatunk is továbbjutott a megyei versenyre, és a legjobbak akár egyéniben, akár csapatban az országos döntőbe is beküzdötték magukat. Sebaj, majd jövőre!

Aki nem versenyszerűen űzi ezt a sportot, elég nagy hátránnyal indul, különösen az alsós korosztályokban. Ezért fontos, hogy tudják úszást kedvelő diákjaink: ilyenkor nem mindig az eredmény a legfontosabb, hanem a tisztességes helytállás. A kitartó felkészülés másképp, vagy később hozza meg gyümölcsét.

Jó volt átélni, hogy a verseny alatt a medencénél nemcsak a testnevelők, edzők, szülők terelték, lelkesítették a résztvevőket, hanem a gyerekek is biztatták egymást, szurkoltak társaiknak. A lényeg, hogy a legtöbben idén is a legjobb tudásuk szerint teljesítették a távot, „egyéni csúcsot” úsztak, és így szép élményekkel gazdagodtak.

Külön gratulálunk Varga Kitti 7.b osztályos tanulónknak, aki ezüstérmet szerzett 100 méter gyorsúszásban, és így továbbjutott a megyei döntőbe!

Köszönjük Vidovicsné Szatmári Csilla tanítónő segítségét, és a szülők támogatását!

Kittinek jó versenyzést kívánunk a továbbiakban!

Ördög Nóra Eszter
felkészítő testnevelő tanár

Galéria