A pótvizsga időpontja: 2018. augusztus 23., 9:00 óra. Kérjük a tanulókat, hogy bizonyítványukat és íróeszközt hozzanak magukkal!
A tankönyvosztás az alsó tagozatos tanulók részére 2018. augusztus 31-én, pénteken 9:00–12:00, valamint 13:00–16:00 óra között, a felső tagozatos tanulók részére 2018. szeptember 3-án, hétfőn, az első tanítási napon lesz. A tankönyvellátás az 1–9. évfolyamon ingyenes.
Az évnyitó 2018. szeptember 3-án, hétfőn 8 órakor lesz.

Kézilabda diákolimpia

A III. korcsoportos fiú kézilabda diákolimpia városi döntőjén második helyezést ért el a Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola csapata.

Nagy gólarányú győzelmet arattak a Jerney, a Dózsa, és a Rókus II. sz Általános Iskola csapatai felett. A Madách Imre Általános Iskola gárdájával szemben az elmúlt tanév eredményét nem sikerült megismételniük az 5-6. osztályosoknak. Így Szentesre másodikként jutottak a megyei döntőbe, ahol április 12-én újabb mérkőzések várnak rájuk.

A csapat tagjai:Fogarasi Márk, Havrincsák Gábor, Kucsera Máté, Monoki Balázs, Monoki Tamás, Németh Csaba, Nyíri Márk, Révész Zsolt, Sziveri Barnabás, Újházi Bendegúz, Záhonyi Botond.

Gratulálunk, és sok sikert kívánunk a további küzdelmekhez!