A pótvizsga időpontja: 2018. augusztus 23., 9:00 óra. Kérjük a tanulókat, hogy bizonyítványukat és íróeszközt hozzanak magukkal!
A tankönyvosztás az alsó tagozatos tanulók részére 2018. augusztus 31-én, pénteken 9:00–12:00, valamint 13:00–16:00 óra között, a felső tagozatos tanulók részére 2018. szeptember 3-án, hétfőn, az első tanítási napon lesz. A tankönyvellátás az 1–9. évfolyamon ingyenes.
Az évnyitó 2018. szeptember 3-án, hétfőn 8 órakor lesz.

Könyvtárhasználati verseny

Március 22-én a Béke utcai iskola könyvtárhasználati versenyén vettek részt negyedik osztályos tanulóink: Hegyes Máté, Ördög Melinda, Tomai Kinga, Kiss Marcell és Pál Patrik.

Békés Pál: Doktor Minorka Vidor nagy napja és Berg Judit: Lengekalendárium című meséjét olvastuk el előzetesen, és készültünk fel a könyvtárhasználati ismeretekből.

Egy szép plakátot is készítettünk az 5-ös főosztályba tartozó és a mi könyvtárunkban is megtalálható állatokról szóló művekből.

A versenyen a nyolc csapat közül hatodik helyen végeztünk, végig nagyon szoros küzdelemben voltunk a többi csapattal, de így is megérte a fáradság.

Sok érdekes, játékos feladatot oldottunk meg, gazdagodtunk a megszerzett tapasztalatokkal.

Szántó Lajosné
felkészítő tanár

Képek az eseményről
További képek

Emléklap