A pótvizsga időpontja: 2018. augusztus 23., 9:00 óra. Kérjük a tanulókat, hogy bizonyítványukat és íróeszközt hozzanak magukkal!
A tankönyvosztás az alsó tagozatos tanulók részére 2018. augusztus 31-én, pénteken 9:00–12:00, valamint 13:00–16:00 óra között, a felső tagozatos tanulók részére 2018. szeptember 3-án, hétfőn, az első tanítási napon lesz. A tankönyvellátás az 1–9. évfolyamon ingyenes.
Az évnyitó 2018. szeptember 3-án, hétfőn 8 órakor lesz.

Kötélugró Diákolimpia országos döntő

 

A megyei kötélugró versenyen az iskolánk I. korcsoportos csapata az összetettben 2. helyezést ért el, így bejutott az országos döntőbe.

Az országos versenyt április 8-án, Budapesten rendezték meg. Csongrád megyét szegedi, mórahalmi, szentesi csapatok képviselték a fővárosunkban. A legfiatalabb korcsoportban versenyző 10 csapatból a VI. helyen végzett összesítésben a Dencsi Lili, Hegedüs Luca, Hegyes Dóra, Papp Enikő alkotta csapatunk, akik mind a négyen a 2. b osztály tanulói, és akikre nagyon büszkék vagyunk.

Egy színvonalasan megrendezett országos versenyen öregbíthettük iskolánk hírnevét, ahol a zsúfoltság ellenére sok kellemes élményben is volt részünk, és a kezdeti nehézségek után az eredményhirdetéskor mosolygósan vehettük át az elismerő okleveleket. Ezt bizonyítják az ott készült fényképek.

Köszönjük az iskola és a segítő szülők támogatását.

Ördög Nóra Eszter
felkészítő tanár

Képek az eseményről