Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a javítóvizsga ideje 2017. augusztus 24., 8 óra. A tanulók hozzanak magukkal íróeszközt és bizonyítványt.
A tankönyvosztás időpontja alsósoknak 2017. augusztus 30., szerda 9–14 óra és augusztus 31., csütörtök 14–18 óra, felsősöknek az első tanítási nap.
A tanévnyitó ünnepség időpontja 2017. szeptember 1., péntek 8 óra.

Kis elsősegélynyújtóink sikere

Az idei tanévben első alkalommal vett részt iskolánk több csapata az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány, a Magyar Oxyológiai Társaság és az Országos Mentőszolgálat által szervezett, országosan meghirdetett elsősegélyversenyen.

A meghirdetett korcsoportok közül mi a 3–4. osztályos tanulók részére kiírt fordulókban voltunk érdekeltek. A vetélkedőre az ország számos iskolájából jelentkeztek csapatok.

A diákok három internetes forduló során mérték össze tudásukat. Mindhárom alkalommal izgalmas, gondolkodásra késztető feladatsorokat kellett megoldaniuk a csapatoknak.

A felkészülések során sok önálló munkát is végeztek a gyerekek, a témakörök feldolgozása során számos új ismeretet szereztek, a foglalkozások jó hangulatban teltek.

A kitartó és szorgalmas munka meg is hozta gyümölcsét, a 4. osztályos csapat a II. helyet szerezte meg a döntő forduló után, a végig szoros, izgalmas versenyben.

A csapat tagjai: Kiss Marcell Benedek 4.b, Molnár Levente Bence 4.b és Simon Péter 4.b. Felkészítőjük Kocsispéterné Szemes Ágnes iskolavédőnő volt.

Gratulálunk a nagyszerű teljesítményhez, a jövőben hasonlóan sikeres versenyzést kívánunk!

 
Oklevél