Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a javítóvizsga ideje 2017. augusztus 24., 8 óra. A tanulók hozzanak magukkal íróeszközt és bizonyítványt.
A tankönyvosztás időpontja alsósoknak 2017. augusztus 30., szerda 9–14 óra és augusztus 31., csütörtök 14–18 óra, felsősöknek az első tanítási nap.
A tanévnyitó ünnepség időpontja 2017. szeptember 1., péntek 8 óra.

Tájékoztató az iskolai belépési rendről

 

Tisztelt Szülők!

2014. szeptember 2-tól gyermeküket csak a főbejáratig, a bejárat előteréig lehet bekísérni, az iskola belső ajtaja zárva lesz.

Az első osztályos gyermekek szülei, gyermekeiket 2014. szeptember 8-ig bekísérhetik a tanteremig, illetve a szeptember 8–30-ig tartó időszakban az előtérbe, a gyermekmegőrzőig kísérhetik. Október 1-től az első-osztályos gyermekek szüleire is a fentebb leírtak vonatkoznak.

Délután gyermekük elvitele az alábbi módon történik: a gyermek nevét a portaszolgálatnak bemondja a szülő, a portaszolgálat a hangosbemondón keresztül a portához hívja a gyermeket és azt kiengedi a szülőhöz. Szülő a gyermeket az iskola előtt és a portaszolgálatnál kívül várhatja meg, nem tartózkodhat az iskola területén.

Az oktatás zavartalansága érdekében megértésüket köszönjük.

Szeged, 2014. szeptember 1.

Gulyásné Szabó Klára
Intézményvezető