A pótvizsga időpontja: 2018. augusztus 23., 9:00 óra. Kérjük a tanulókat, hogy bizonyítványukat és íróeszközt hozzanak magukkal!
A tankönyvosztás az alsó tagozatos tanulók részére 2018. augusztus 31-én, pénteken 9:00–12:00, valamint 13:00–16:00 óra között, a felső tagozatos tanulók részére 2018. szeptember 3-án, hétfőn, az első tanítási napon lesz. A tankönyvellátás az 1–9. évfolyamon ingyenes.
Az évnyitó 2018. szeptember 3-án, hétfőn 8 órakor lesz.

Tájékoztató az iskolai belépési rendről

 

Tisztelt Szülők!

Szeptember 2-tól gyermeküket csak a főbejáratig, a bejárat előteréig lehet bekísérni, az iskola belső ajtaja zárva lesz.

Az első osztályos gyermekek szülei gyermekeiket szeptember 8-ig bekísérhetik a tanteremig, illetve a szeptember 8–30-ig tartó időszakban az előtérbe, a gyermekmegőrzőig kísérhetik. Október 1-től az első osztályos gyermekek szüleire is a fentebb leírtak vonatkoznak.

Délután gyermekük elvitele az alábbi módon történik: a gyermek nevét a portaszolgálatnak bemondja a szülő, a portaszolgálat a hangosbemondón keresztül a portához hívja a gyermeket és azt kiengedi a szülőhöz. Szülő a gyermeket az iskola előtt és a portaszolgálatnál kívül várhatja meg, nem tartózkodhat az iskola területén.

Az oktatás zavartalansága érdekében megértésüket köszönjük.