Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a javítóvizsga ideje 2017. augusztus 24., 8 óra. A tanulók hozzanak magukkal íróeszközt és bizonyítványt.
A tankönyvosztás időpontja alsósoknak 2017. augusztus 30., szerda 9–14 óra és augusztus 31., csütörtök 14–18 óra, felsősöknek az első tanítási nap.
A tanévnyitó ünnepség időpontja 2017. szeptember 1., péntek 8 óra.

Zsiráf diákmagazin

A Zsiráf diákmagazint szeretnénk figyelmetekbe ajánlani. Az ünnepi várakozás alatt bármikor olvasgathatjátok, ha szeretnétek többet megtudni az advent eredetéről, a koszorú és a kalendárium történetéről.

A hálaadásról szóló cikk elsősorban azoknak szól, akik képzeletben távoli tájakra eveznének, s szívesen ismerkednének más népek ünnepi szokásaival, hagyományaival is. Természetesen most sem csak a hónaphoz kapcsolódó témákkal foglalkoznak, célkeresztbe került a közösségi szolgálat is, mely ezentúl az érettségi folyamat szerves részét képezi majd, valamint újabb határon túli költők másznak elő a komód legalsó fiókjából. A dolgozni vágyókat bevezetik az álláskeresés rejtelmeibe, a sport iránt érdeklődőknek pedig friss hírekkel és egy, a Madárfészekről szóló cikkel kedveskednek. Ebben a hónapban egy új rovat is indul, melyet azoknak ajánlunk, akik szeretnek hosszasan gondolkozni egy kávéval a kezükben, vagy buszozni azért, hogy elmerüljenek egy-egy emberi arcban vagy a mások beszélgetéseiből elcsípett mondatfoszlányokban. Ennek a filozófia rovatnak lesz induló témája az a jelenség, melyet várakozásnak hívunk. Kezdjétek az olvasást a Lemezbörze ajánlóival, hallgassatok bele az itt bemutatott albumokba, miközben átlapozzátok a legújabb Zsiráfot! Amennyiben a magazin megragadja érdeklődéseteket, ne habozzatok, küldjétek tovább barátaitoknak, ismerőseiteknek!

A korábbi számokat is lapozgathatjátok az újság honlapján található e-magazin archívumban.

Jó olvasást!