A pótvizsga időpontja: 2018. augusztus 23., 9:00 óra. Kérjük a tanulókat, hogy bizonyítványukat és íróeszközt hozzanak magukkal!
A tankönyvosztás az alsó tagozatos tanulók részére 2018. augusztus 31-én, pénteken 9:00–12:00, valamint 13:00–16:00 óra között, a felső tagozatos tanulók részére 2018. szeptember 3-án, hétfőn, az első tanítási napon lesz. A tankönyvellátás az 1–9. évfolyamon ingyenes.
Az évnyitó 2018. szeptember 3-án, hétfőn 8 órakor lesz.

Tehetségpont címünk átvétele

Iskolánk kiválóan akkreditált Tehetségpont címet vehetett át a Tehetségpontok őszi találkozóján.

2016. október 1-jén, szombaton részt vettünk a Tehetségpontok őszi találkozóján, amelyet a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium dísztermében rendeztek meg.

A Nemzeti Tehetségpont és a Nemzeti Tehetség Program szervezésében izgalmas előadásokat hallhattunk és a tehetségek bemutatóival színesített díjátadó gálát láthattunk. Ennek a programsorozatnak az egyik legszebb pillanata volt az ünnepélyes címátadás.

Ez alkalommal iskolánk, a Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola is átvehette a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács által akkreditált kiváló Tehetségpont címet, amelyet az iskolában folyó sport területén elért kiemelkedő eredményeinkkel és a komplex művészeti nevelés területén folyó tehetséggondozással érdemeltünk ki.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a tehetséggondozás területén végzett munkánkat és elért eredményeinket egy országos akkreditáció során is elismerték.

Gulyásné Szabó Klára – intézményvezető
Gáspár Andrea – művészeti nevelés koordinátora
Halminé Nagy Edina – néptáncpedagógus


Tehetségpontok őszi találkozója

Oklevél