Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a javítóvizsga ideje 2017. augusztus 24., 8 óra. A tanulók hozzanak magukkal íróeszközt és bizonyítványt.
A tankönyvosztás időpontja alsósoknak 2017. augusztus 30., szerda 9–14 óra és augusztus 31., csütörtök 14–18 óra, felsősöknek az első tanítási nap.
A tanévnyitó ünnepség időpontja 2017. szeptember 1., péntek 8 óra.

Fakavicsok tánca

 

Borbély László kiállítása

 

„… Szeretném magam megmutatni,
Hogy látva lássanak,
Hogy látva lássanak.”

Ady Endre

Akár ezek a gondolatok is vezérelhették Borbély Lászlót, gyermekeink Tanítóját, amikor a Szegedi Somogyi Könyvtár Odesszai Fiókkönyvtárában, a 2016. április 1-jén megnyitásra kerülő Fakavicsok tánca című kiállítására készült.

 
fakavicsok

Egyedülállónak és példaértékűnek találjuk azt, hogy egy tanítónak kiállítása legyen. Borbély László díszeivel nemcsak a gyermekeinket varázsolta el, akik e különleges alkotások között tölthették és még tölthetik is a mindennapjaikat, hanem bennünket szülőket is.

Egyedi stílusával, színes személyiségével, különleges művészi tehetségével megalkotott művei szemet, lelket egyaránt gyönyörködtetnek. Örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy a mi gyermekeink Osztályfőnökének egy értékekben gazdag kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők április 1-jétől április 30-ig!

Kedves Leányzók és Legényzők!

Bátran nézzétek meg, hogy hogyan táncolnak a Fakavicsok!

Szívből ajánljuk Mindenkinek!


A 4.a osztályos gyermekek szüleinek nevében:
Havrincsák Gábor
(a szülők közösségének vezetője)