A pótvizsga időpontja: 2018. augusztus 23., 9:00 óra. Kérjük a tanulókat, hogy bizonyítványukat és íróeszközt hozzanak magukkal!
A tankönyvosztás az alsó tagozatos tanulók részére 2018. augusztus 31-én, pénteken 9:00–12:00, valamint 13:00–16:00 óra között, a felső tagozatos tanulók részére 2018. szeptember 3-án, hétfőn, az első tanítási napon lesz. A tankönyvellátás az 1–9. évfolyamon ingyenes.
Az évnyitó 2018. szeptember 3-án, hétfőn 8 órakor lesz.

Fakavicsok tánca

 

Borbély László kiállítása

 

„… Szeretném magam megmutatni,
Hogy látva lássanak,
Hogy látva lássanak.”

Ady Endre

Akár ezek a gondolatok is vezérelhették Borbély Lászlót, gyermekeink Tanítóját, amikor a Szegedi Somogyi Könyvtár Odesszai Fiókkönyvtárában, a 2016. április 1-jén megnyitásra kerülő Fakavicsok tánca című kiállítására készült.

 
fakavicsok

Egyedülállónak és példaértékűnek találjuk azt, hogy egy tanítónak kiállítása legyen. Borbély László díszeivel nemcsak a gyermekeinket varázsolta el, akik e különleges alkotások között tölthették és még tölthetik is a mindennapjaikat, hanem bennünket szülőket is.

Egyedi stílusával, színes személyiségével, különleges művészi tehetségével megalkotott művei szemet, lelket egyaránt gyönyörködtetnek. Örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy a mi gyermekeink Osztályfőnökének egy értékekben gazdag kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők április 1-jétől április 30-ig!

Kedves Leányzók és Legényzők!

Bátran nézzétek meg, hogy hogyan táncolnak a Fakavicsok!

Szívből ajánljuk Mindenkinek!


A 4.a osztályos gyermekek szüleinek nevében:
Havrincsák Gábor
(a szülők közösségének vezetője)