Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a javítóvizsga ideje 2017. augusztus 24., 8 óra. A tanulók hozzanak magukkal íróeszközt és bizonyítványt.
A tankönyvosztás időpontja alsósoknak 2017. augusztus 30., szerda 9–14 óra és augusztus 31., csütörtök 14–18 óra, felsősöknek az első tanítási nap.
A tanévnyitó ünnepség időpontja 2017. szeptember 1., péntek 8 óra.

Az eduroam használata

 

Az eduroam egy olyan – Európában, Ázsiában és Amerikában is elérhető – szolgáltatás, amely lehetővé teszi a résztvevő intézmények felhasználói számára, hogy más – szintén eduroam tag – intézménybe látogatva ugyanazt a Wifi felhasználónevet és jelszót használják, mint amit a saját intézményükben használnak. Így egy egyszeri beállítás után minden eduroam intézményben külön konfiguráció nélkül működik a Wifi hozzáférésük.

A Sulinet infrastruktúrájának fejlesztése keretében a NIIF Intézet által az iskoláknak biztosított vezeték nélküli hozzáférési pontok jóvoltából a közoktatási intézményekben is igénybe vehető a szolgáltatás.

A rendszer használatához az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..