A pótvizsga időpontja: 2018. augusztus 23., 9:00 óra. Kérjük a tanulókat, hogy bizonyítványukat és íróeszközt hozzanak magukkal!
A tankönyvosztás az alsó tagozatos tanulók részére 2018. augusztus 31-én, pénteken 9:00–12:00, valamint 13:00–16:00 óra között, a felső tagozatos tanulók részére 2018. szeptember 3-án, hétfőn, az első tanítási napon lesz. A tankönyvellátás az 1–9. évfolyamon ingyenes.
Az évnyitó 2018. szeptember 3-án, hétfőn 8 órakor lesz.

Az eduroam használata

 

Az eduroam egy olyan – Európában, Ázsiában és Amerikában is elérhető – szolgáltatás, amely lehetővé teszi a résztvevő intézmények felhasználói számára, hogy más – szintén eduroam tag – intézménybe látogatva ugyanazt a Wifi felhasználónevet és jelszót használják, mint amit a saját intézményükben használnak. Így egy egyszeri beállítás után minden eduroam intézményben külön konfiguráció nélkül működik a Wifi hozzáférésük.

A Sulinet infrastruktúrájának fejlesztése keretében a NIIF Intézet által az iskoláknak biztosított vezeték nélküli hozzáférési pontok jóvoltából a közoktatási intézményekben is igénybe vehető a szolgáltatás.

A rendszer használatához az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..