A pótvizsga időpontja: 2018. augusztus 23., 9:00 óra. Kérjük a tanulókat, hogy bizonyítványukat és íróeszközt hozzanak magukkal!
A tankönyvosztás az alsó tagozatos tanulók részére 2018. augusztus 31-én, pénteken 9:00–12:00, valamint 13:00–16:00 óra között, a felső tagozatos tanulók részére 2018. szeptember 3-án, hétfőn, az első tanítási napon lesz. A tankönyvellátás az 1–9. évfolyamon ingyenes.
Az évnyitó 2018. szeptember 3-án, hétfőn 8 órakor lesz.

 

Hat héten át láthatjuk vendégül iskolánkban Cecilia Fernandes Rodrigues-t, az AIESEC önkéntesét.

A Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskolát az a megtiszteltetés érte, hogy 2017. április 20-tól AIESEC önkéntest fogadhatott 6 hétre, mely megvalósításhoz befogadó családokat kerestünk 2-2 hétre, akik szállást és étkezést tudnak biztosítani számára.

Az AIESEC a világ legnagyobb diákszervezete: több mint 120 országban van jelen és több mint 86000 taggal büszkélkedik. Működését nonprofit alapon végzi, tagjai és vezetői is diákok. Fő célja a fiatalok személyes, szakmai és vezetői képességeinek fejlesztése.

A kiválasztott önkéntes Cecilia Fernandes Rodrigues, egy 24 éves jogi egyetemen tanuló fiatal brazil hölgy, aki az iskola mindennapjaiba és óráiba egyaránt bekapcsolódik a tanév végéig hátralévő időben, alsós és felsős osztályokban egyaránt. Gyakorlattal rendelkezik, célja a tapasztalatszerzés és más országok kultúrájának megismerése.

Nagyon köszönjük a befogadó családok segítségét és közreműködését, reméljük, hogy mindenki pozitív élményekkel gazdagodik a látogatás során.

Szécsi Szilvia
nyelvtanár

Képek
AIESEC Hungary