A pótvizsga időpontja: 2018. augusztus 23., 9:00 óra. Kérjük a tanulókat, hogy bizonyítványukat és íróeszközt hozzanak magukkal!
A tankönyvosztás az alsó tagozatos tanulók részére 2018. augusztus 31-én, pénteken 9:00–12:00, valamint 13:00–16:00 óra között, a felső tagozatos tanulók részére 2018. szeptember 3-án, hétfőn, az első tanítási napon lesz. A tankönyvellátás az 1–9. évfolyamon ingyenes.
Az évnyitó 2018. szeptember 3-án, hétfőn 8 órakor lesz.

2017. május 11-én iskolánkat megtisztelte két nagyon híres és szimpatikus MOL-Pick Szeged kézilabdázó, Alen Blazevic (horvát) és Matej Gaber (szlovén) egy rendhagyó angolóra keretében.

A tavalyi hagyományt követve a játékosok idén is időt szántak erre a nagyszerű kezdeményezésre. A rendhagyó angolóra két PowerPoint-vetítéssel kezdődött, melyben tanulóink röviden bemutatták kedvenceik legfontosabb adatait.

Ezt követte egy-egy vágott videóanyag a legjobb pillanatokról, gólokról, és végül, de nem utolsó sorban a gyerekek számos kérdést tehettek fel a kézilabdásoknak, akik szívesen válaszoltak minden kérdésre.

A tanóra nagyon gyorsan elröpült, Blazevic és Gaber még a szünetben is autogramokat osztogatott.

Köszönjük, MOL-Pick Szeged! :-)

Csak előre!

Szécsi Szilvia
nyelvtanár

Képek