Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

Készségfejlesztés, Önismeret, Szerető Iskolai Közegben Egymásért

A támogatott tevékenység a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósul meg.

Együtt mozogni jó!

A Magyar Diáksport Napja hagyományos rendezvényéhez kapcsolódva az idei tanévben Egészség- és sporthetet rendeztünk. A gyerekek izgalmas és mozgalmas feladatokban, valamint változatos helyszíneken tették próbára ügyességüket, erőnlétüket.

Mertünk nagyot álmodni!

2020 novemberében iskolánk két pedagógusa mert nagyot álmodni és a Vörösmarty Általános Iskola Alapítvány nevében pályázatot nyújtottak be a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácshoz. A pályázaton 10 millió Ft támogatást nyert az alapítvány a KÖSZIKE nevet viselő projekt megvalósításához.

Újjászületés

A KÖSZIKE (Készségfejlesztés, Önismeret, Szerető Iskolai Közegben Egymásért) pályázat ünnepélyes megnyitójára.

Biztonságban a digitális világban is!

„Ha elmondom elfelejted, ha megmutatom emlékezni fogsz rá, ha részt veszel benne, akkor megérted!” – hangzott el többször is ez a mondat azon a 30 órás továbbképzésen, amelyen iskolánk pedagógusai vettek részt augusztus utolsó hetében.

Elkészült a szabadtéri edzőpálya

A 2020-21-es tanév végére megvalósult a KÖSZIKE pályázatban vállalt iskolai zöldövezet megújítása.

Elkezdődtek a munkálatok

Elkezdődtek a munkálatok a leendő kültéri közösségi tér területén.

KÖSZIKE

2020 decemberében a Vörösmarty Általános Iskola Alapítvány a BM Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által kiírt pályázaton 10 millió Ft támogatást nyert a KÖSZIKE nevet viselő projekt megvalósításához, amely közösségfejlesztési tevékenységek, programok támogatásának kategóriájában került benyújtásra.