Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

 

Szélmalom kerékpártúra

A Szélmalom kerékpáros túrát 2016. július 2-án rendezték meg. A teljesítendő táv 50 km-es volt. Bakos Mirtill, iskolánk 4. b osztályos tanulója 2011 óta vesz részt ezen a túrán, melyet minden évben megrendeznek. Eddig a 30 km-es távon indult, most először az 50 km-en. Szintidőn belül sikerült Mirtillnek teljesíteni ezt a hatalmas távot (3 óra 53 perc alatt), ezzel az előkelő 5. helyet szerezte meg.

Karatetábor

Mirtill nem tétlenkedett a nyáron. Nemcsak túrákon vett részt, hanem karatetáborban is, ahol sikeresen megküzdött a tábor minden kihívásával. Erről árulkodik az ott kapott emléklap is.

Hagyma-Túra

2016. szeptember 3-án Mirtill a 45 km-es, Makón megrendezett Hagyma-Túrán járt szüleivel. Eddig 5 alkalommal gyalogoltak 15 km-t, de idén első alkalommal kerékpárral is teljesítette a távot, 3 óra 55 perc alatt.

Ember a gáton

Mirtill iden hetedik alkalommal teljesítette az Ember a gáton éjszakai túrát a Szeged–Algyő–Szeged útvonalon, 22 km-en, gyalog. Volt már a Mártély–Szeged 33 km-es útvonalon és a Mindszent–Szeged 40 km-es útvonalon is az előző évek folyamán.

Kitartásodhoz, bátorságodhoz és kiváló teljesítményedhez mi is gratulálunk!