Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

 

Iskolánk U12-es kézilabdásai ebben az évben is szépen meneteltek az országos döntők felé. Az egyik küzdelem a Magyar Kézlabda Szövetség Gyermekbajnoksága, ahol a csapat a legjobb 4 közé verekedte be magát, és a hétvégén Budapesten próbálnak minél szebben csillogó érmet szerezni. A bajnokság alatt 30 mérkőzést kellett lejátszaniuk a fiúknak, melyeken nagyon szép eredményekkel helytálltak, a döntőben még 3 mérkőzés vár rájuk.

A másik vonal pedig a Magyar Diáksport Szövetség által rendezett Diákolimpia, ahol szintén az országos döntőig jutottak veretlenül a szegedi fiatalok. Itt megyei, területi, majd országos selejtezőn vettek részt a gyerekek. Ebben a versenyben Pécset, június közepén fogják összemérni a tudásukat.

Szurkolunk a fiúknak mind a két döntőben, hogy Ők is csillogó éremmel a nyakukban térhessenek haza mind a két versenyről!!!

A csapat tagjai: felső sor: Borbély András, Boróczky Bence, Hajdú Olivér, Szalai Roland, Marczika Barnabás, Csíki Richárd, Balán Norbert, Mandl Gábor edző, első sor: Csamangó Zsombor, Kovács Csaba, Mészáros Csongor, Rea Barnabás, Tóth Ádám, Nagy-Pál Máté, Bajusz Gergő