Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

 

2016. május 19-én Nyíregyháza rendezte a Kézilabda Diákolimpia IV. korcsoportjának területi döntőjét.

Az országos döntőbe jutás csak az aranyérmesnek lehetséges. Négy nagyon jól felkészített csapat versengett azért, hogy ők legyenek a legjobbak: a Nyíregyháza, a Békéscsaba, a Soltvadkert és a Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola csapata. Az első mérkőzésen egy igen erős Nyíregyházával találkozott a szegedi csapat, de mint mindig, a mieinknek most is helyén volt a szívük és magabiztos játékkal nyerni tudtak.

A második mérkőzésen – a másik páros győztese, – a Békéscsaba fiai próbálták megállítani a Mandl-legénységet. Minden lehetséges védekezést és támadást elővett az ellenfél, de ez sem volt elég, hogy a szegedi kézilabdásokon kifogjanak! Így a június elején Miskolcon megrendezésre kerülő Kézilabda Diákolimpia döntőjére a Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola kézilabdás csapata utazik!

A győztes csapat – felső sor: Kiss Levente, Balán Norbert, Csíki Richárd, Lőrincz Marcell, Bajusz Gergő, Mandl Gábor edző, középen: Csamangó Zsombor, Kovács Csaba, Tóth Ádám, Rea Barnabás, Mészáros Csongor, Borbély András, Gercsó Balázs, kapusok: Szalai Roland, Boróczky Bence, a képről hiányzik: Mandl Alice edző.

 

A csapat