Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

 

Eredmények

 

Kötélhúzás

Alsó tagozat

 1. helyezés: 3.b osztály
 2. helyezés: 2.a osztály
 3. helyezés: 1.b osztály

Felső tagozat

 1. helyezés: 7.b osztály
 2. helyezés: 5.a osztály
 3. helyezés: 6.a osztály
 

Aszfaltrajzverseny

Az aszfaltrajzversenyünknek idén négy témát adtunk: az év madara (Túzok), az év fája (Mezei juhar), az év emlőse (Keleti sün) és az év vadvirága (Szibériai nőszirom).

Itt a következő eredmények születtek:

 1. helyezés: Bakos Mirtill (2.b osztály)
 2. helyezés: Bíró Csenge (1.b osztály)
 3. helyezés: Vikor Vanessza (4.a osztály)

ÖKO-TOTÓ

Az ÖKO-TOTÓ által lehetősége volt mindenkinek egy kis fejtörésre, ahol 1000, 2000 és 3000 forintos SPAR utalványokat lehetett nyerni. Természetesen sok érdekes dolgot megtudhattunk a TOTÓ kitöltése kapcsán. Sokat tanulhattunk belőle.

 1. helyezést ért el 13 ponttal Tóth Balázs 7.b osztályos tanulónk,
 2. helyezést ért el Jankovics Emma 5.b osztályos diákunk,
 3. helyezést ért el Hrotkó Luca 7.b osztályos diákunk.

A 2. és 3. hely, sorsolással lett eldöntve, mivel nagyon sok 12 pontos megfejtés született. Nagy Brigitta és Krékity Mátyás 3.b osztályos tanulóink végezték el a húzásokat.

Az eredményekhez gratulálunk!

Az ÖKO-TOTÓ kédései és helyes válaszai megtekinthetők itt.

 

Beszámoló

 

Kedves Szülők!

Tisztelettel szeretnénk megköszönni részvételüket és támogatásukat a 2014. október 11-én megrendezett iskolai Családi napunkon. Tájékoztatjuk önöket, hogy a becsületkasszás könyvárusításból 12.365.-Ft, az ÖKO TOTÓ-ból 13.540.-Ft gyűlt össze, mely iskolánk alapítványát gyarapította.

A Gellért Szabadidőközpontban október 11-én, szombaton a Családi napi rendezvényünkön a tavalyihoz hasonlóan idén is kb. ötszázan vettek részt: gyermekek, szülők, nagyszülők, testvérek, barátok, fellépő vendégek, a programokban serénykedő „külsős szponzorok", és nem utolsó sorban iskolánk lelkes pedagógusai.

Az időjárás idén is nekünk kedvezett, hiszen csodálatosan szép időnk volt. Tervezett programjainkat igazán jó hangulatban tudtuk megrendezni. A programok helyszínére már volt, aki fél 9 óra körül megérkezett, és az utolsó osztály kb. 3 órakor hagyta el szép élményekkel a parkot. A nap emlékezetes pillanatait felidézhetjük iskolánk honlapjára feltett képek segítségével.

Idén is lehetett használt könyvek vásárlásával támogatni iskolánkat, ezzel még 12.365 Ft bevételhez jutottunk. A könyvek és a TOTÓ-k vásárlását egyaránt nagyon köszönjük!

A családi nap hangulatát, zumbatorna „indította be", melyhez sokan csatlakoztak gyerekek, felnőttek egyaránt.

A szabadtéri, modern kosárlabda, streetball pályákat nagy érdeklődéssel próbálták ki a mozogni vágyó családok. Kézilabda-prioritásunk itt is megmutatkozott a 4. a osztályos fiúk által, akik spontán csapatokat alakítva igazán jót játszottak ezen a fantasztikus pályán. Barátságos focimeccsek voltak a tornacsarnokban.

Sokaknak nyújtott kellemes élményt a gyönyörű környezetben lévő teniszpályákon a teniszezés és a SZABADTÉRI SÜTÉS-FŐZÉS!

A hagyományos kézműves foglalkozás abban volt különleges, hogy újrahasznosított alapanyagokat (PET palack, körömlakk, házilag készült, levegőn száradó gyurma) használtak fel. Nagyon kreatív szép alkotások születtek.

A VÉRADÁSON 25-en adtak vért, amely a tavalyihoz hasonlóan nagyon szép és nemes teljesítmény!

Az eredményhirdetések előtt iskolánk tanulói és meghívott táncosok (felnőttek, gyerekek egyaránt), kötélugrók tartottak változatos, látványos bemutatókat nagy sikerrel.

Köszönjük a szervezőknek, osztályfőnököknek, támogatóinknak, a meghívott fellépőknek s minden résztvevőnek, akik hozzájárultak az idei Családi napunk sikeréhez!

Külön köszönet:
Gellért Szabadidőközpont vezetőjének, Korcz Lászlónak, valamint az Újszegedi Polgárőr Egyesületnek, a Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány munkatársainak, Szabó Beáta Megyei Vöröskeresztes munkatársnak a Véradás szervezéséhez nyújtott segítségéért és a Szegedi Rendőrség segítő munkatársainak.

Gregusné Juhász Eleonóra
és Ördög Nóra Eszter

szervezők