Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

Mesés évet zárt a Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola, hisz az utolsó tanítási napokban kiderült, hogy A mese az kell… címmel meghirdetett rajzpályázatnak kik lettek a győztesei.

Devecsery László Cinegekarácsony című művéhez vártunk alkotásokat középső, valamint nagycsoportos óvodásoktól, és a lelkes művészpalánták tetszőleges technikával dolgozhattak.

Szép számmal érkeztek gyönyörű rajzok, amelyeket az iskola közösségi oldalán meg is csodálhatott minden érdeklődő.

Szakmai zsűri hirdette ki az első három helyezettet, akik értékes könyvjutalomban részesültek.

Díjazottak a következők:

  • 1. helyezett: Gera Lilien – Szegedi ÓVI Gedói Óvodája
  • 2. helyezett: Pintér Luca – Szegedi ÓVI Baross László Óvodája
  • 3. helyezett: megosztva Adamik Léna Flóra és Makra Lilla – Szegedi ÓVI Baross László Óvodája

Iskolánk vásárlási utalvánnyal köszönte meg a Szegedi ÓVI Baross László Óvodájába járó Maci csoportnak, hogy ebben az évben ők küldték be a legtöbb rajzot a középső és nagycsoportosok közül.

Kihasználva a közösségi oldal nyújtotta lehetőségeket, érdemes volt rokonoknak, ismerősöknek is tetszést nyilvánítani a műveket látva, mert a legtöbb szavazatot kapott alkotást is díjaztuk. A játékvásárlási utalvány tulajdonosa Kardos Lili lett.

A Cinegekarácsony című mese és a gyerekek által készített illusztrációk iskolánk közösségi oldalán most is megtekinthetőek.

Köszönjük a pályázatban közreműködő valamennyi óvodásnak, óvodapedagógusnak és szülőnek a munkáját, és kívánunk mindenkinek mesés 2021-es esztendőt!

A Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola dolgozói