Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

A szegedi iskola-védőnők szervezésében immár 3.éve megrendezésre kerülő városi, egészségügyi témájú verseny helyszínéül  idén a VADASPARK területét választották nagy örömünkre a szervezők. Remek ötlet volt, mert rendkívül változatos, igazán természet közeli, különleges feladatok is helyet kaphattak az előző években már megszokott (elsősegély nyújtás, rekeszmászás, gyógynövény felismerés stb.) próbatételek mellett.
Június 7-én (csütörtökön), idén is az előző évekhez hasonlóan, külön versenyeztek az akadályokon a közép, és általános iskolások. Ezen a szép, napsütéses napon összesen 35 csapattal 175 tanuló és 24 védőnő vett részt a reggel 9-től kb. 1-ig tartó rendkívüli programon,  melynek a végén, az eredmény hirdetésnél minden résztvevő kapott valamilyen ajándékot! Ez is mutatja mennyire jó volt a szervezés! Köszönjük kedves Védőnők! Az ott készült fotók önmagukért beszélnek!

Iskolánkat négy "végzős" tanuló képviselte: Engi Péter és Onódi Kinga 8/a, valamint Dorogi Martin és Szentesi Alexandra 8/c osztályos tanulók. Remekül helyt álltak, igazi csapattá kovácsolódtak össze a Vörösmarty-s gyerekek a  vetélkedő során, és a megtisztelő 8. helyen végeztek Ördög Nóra tanárnő kíséretében. A tanulók felkészítésében még Kocsisné Szemes Ágnes védőnő, Horváthné Tímár Mária és Szitásné Kőszegi Irén tanárnők vettek részt. Az iskolánk nevezéséhez szükséges színvonalas, mutatós, plakát elkészítésében főként Berkó Michelle 7/a osztályos tanulónk jeleskedett.
Köszönet mindenkinek, aki hozzájárultak e nemes  célokat kitűző  verseny sikeréhez. Mi biztosan jövőre is ott leszünk a "Hajtás" sorozat izgalmas állomásain.

Az eseményről készült képek