Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

Legutóbbi cikkek

A film forog tovább

A „SZIGET” projekt megvalósításának eseményei tovább peregnek, mint a filmek képkockái.

Legyél te is vörösmartys!

Tisztelt Szülők! Gyermekük életében az egyik legjelentősebb esemény, amikor óvodásból iskolás lesz. Az iskolára való eredményes felkészítés terén a szülői házra jelentős felelősség hárul. Szeretnénk hatékony segítséget nyújtani abban, hogy tudatosan és örömmel készülhessenek önök és gyermekük az iskolás évekre!

Medve Go

Október 7-én a MEDVE GO Őszi Szabadtéri Csapatversenyen, az Erzsébet Ligetben a 6. évfolyam 12 tanulója 4 csapatban vett részt.

Rovinj 2022

A szeptemberben iskolánkba érkező elsősök egyik osztályfőnökeként hálásan vettem részt módszertani képzésen ismereteim megújulása érdekében.

Mozi az egész világ…

2022. szeptember 30-án, délután 16 órára a „SZIGET” (Szárnyaljunk Ismét Generációkkal Együtt Tovább!) projekt ünnepélyes nyitó rendezvényére érkező szülők, hozzátartozók, diákok töltötték meg iskolánk auláját. A színvonalas műsor „Mozi az egész világ…” címet viselte.

Mindfulness

2022. augusztus 8–13-ig Erasmus+ tanártovábbképzésen vettem részt Barcelonában a Teacher Academy szervezésében indított „Mindfulness for Teachers: a Hands-on Approach” képzésen.

Suliváró foglalkozás – Őszi csere-bere

Szeretettel várjuk a nagycsoportos gyermekeket és szüleiket egy izgalmas délutánra!

Iskolapszichológus

Az idei tanévtől intézményünkben iskolapszichológus is segíti a szülőket és diákokat, támogatja a pedagógusok munkáját.

Egy százalék

Vörösmarty Általános Iskola Alapítvány

Számlaszám: 57400217 - 11106973
Adószám: 18029239-1-06

A közhasznú szervezetekről szóló módosított 1997. évi CLVI. tv. alapul vételével az alapítvány közhasznú tevékenységet folytat.