Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

MOL Suliváltó

A MOL idén október 5-én rendezte meg hagyományos Suliváltó rendezvényét a Dóm téren, ahová várták az általános iskolák alsó-, valamint felső tagozatos, a középiskolák legjobb leány és fiú futóit, három fős vegyes váltócsapatokban (két fiú és egy lány összeállításban).

Tanulóink három korcsoportban is képviselték intézményünket a rangos eseményen, Bódi Katalin és Pocsai-Farkas Zsuzsanna testnevelők kíséretében.

Az alsó tagozatosak közül Kállai Balázs Zsolt (3.a), Zsíros Zia (4.b) és Deáky Tamás (3.a) alkotott egy csapatot, tartalékosuk pedig Stutzmann Noémi Viktória (4.a) volt. A felső tagozatosok harmadik korcsoportjában indult Király Dávid Levente (6.a), Maczkai Boglárka (6.a), valamint Börcsök Botond Gábor (5.a). A negyedik korcsoportot Nyári Levente Patrik (7.a), Tomai Kinga Andrea (7.a) és Bóka Roland András (7.a) képviselte.

A csapatoknak korosztálytól függetlenül összesen ezerkilencszáz métert kellett futniuk, az első fiú futónak hétszáz métert, a váltótársaknak pedig további hatszáz-hatszáz métert.

Az alsós csapat

A Vörösmarty alsósai hetedik helyen végeztek, a felső tagozatosok negyedik korcsoportjában induló versenyzők tizedik helyen. Ezek kiváló eredmények, tekintve, hogy adott korcsoportban a legfiatalabbak közt voltak indulóink.

A harmadik korcsoport tanulói az előkelő negyedik helyezést tudhatják magukénak.

Gratulálunk az indulóknak és felkészítő tanáraiknak!