Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

Mese és jóga

Tisztelt Szülők! Szeretettel várjuk Önöket a Szülői fórum második beszélgetésére, melyben segítséget szeretnénk nyújtani az óvodából iskolába való átmenet megkönnyítésére a mese és a jóga eszközeivel.

Leendő elsős tanítók

Tisztelt Szülők! Kérjük olvassák el leendő elsős tanítóink bemutatkozását.

Suliváró programok

Tisztelt Szülők! A Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola a 2023/2024. tanévben két első osztályt indít. Suliváró programjaink keretében megismerhetik a leendő tanítókat és iskolánk pedagógusait, betekintést nyerhetnek az intézmény szakmai munkájába, közösségi életébe.

Legyél te is vörösmartys!

Tisztelt Szülők! Gyermekük életében az egyik legjelentősebb esemény, amikor óvodásból iskolás lesz. Az iskolára való eredményes felkészítés terén a szülői házra jelentős felelősség hárul. Szeretnénk hatékony segítséget nyújtani abban, hogy tudatosan és örömmel készülhessenek önök és gyermekük az iskolás évekre!

Beiratkozás a 2022/2023. tanévre

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő! Tájékoztatom, a 2022/2023. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során lehetőség van online úton és személyes részvétel mellett is beíratni a tanköteles korba lépő gyermekét.

Tehetséggondozás

Iskolánkban már első osztálytól nagy hangsúlyt fektetünk a tehetségazonosításra, mivel a tehetségek felismerését és fejlesztését egészen nyolcadik osztály végéig kiemelt feladatunknak tekintjük.

Tanórán kívüli kalandok

Az iskolán és tanórán kívüli programok lehetővé teszik, hogy a tanárok több oldalról ismerjék meg diákjaikat, illetve a gyerekek is egymást.

Bűbájoló

Kedves Leendő Elsős Gyerekek! Szeretettel várunk Benneteket szüleitekkel együtt egy mesés játszódélutánra, ahol izgalmas kalandok során megismerkedhettek a tanító nénikkel és az iskolánkkal.

Szeretettel várjuk leendő első osztályosaink szüleit nyílt tanítási óráinkra!

Mesés iskolanyitogató

Kedves Szülők! A 2022. március 01-re tervezett Betekintő- nyílt tanítási órák programunk a vírushelyzet miatt elmarad. Vezetőség