Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

Általános iskolai beiratkozás 2021/2022. tanévre

Tájékoztatom, hogy a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás elsősorban online úton történik, személyes beiratkozás csak indokolt esetben lehetséges.

Információk a beiratkozásról

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő! Tájékoztatom, hogy a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során nemcsak személyes, hanem online úton is lehetőség van beíratni a tanköteles korba lépő gyermekét.

Gyakori kérdések és válaszok iskolaválasztáshoz

A beiratkozás előtt álló elsőseink szüleitől elhangzott, és általuk leggyakrabban ismételt kérdéseket gyűjtöttük össze. Amennyiben újabb információk érdeklik Önöket, forduljanak bizalommal az iskola vezetőségéhez.

Beiratkozás a 2021/2020-es tanévre

A 2021/2022. tanévre való általános iskolai beiratkozás időpontja:
2021. április 15–16. (csütörtök, péntek).

Szándéknyilatkozat leendő első osztályosoknak

Ha szeretnék, hogy gyermekük 2021 szeptemberétől a Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola tanulója legyen, kérem töltsék ki az alábbi online űrlapot, vagy a mellékelt szándéknyilatkozatot – mely az iskola portáján is megtalálható – kitöltve küldjék el részünkre az alábbi lehetőségek egyikén:

Online beiskolázási szülői értekezlet

Szeretettel várjuk online tájékoztatónkra leendő első osztályosaink szüleit 2021. február 9-én 17 órától.

Gyermekszemmel

Gyermekszemmel, gyermekhangon mutatjuk be a leendő elsős osztályfőnököket. Szeretettel ajánljuk a róluk készült összeállításunkat.

Bemutatkoznak a leendő elsős osztályfőnökök

Kedves Szülők! Kérjük, olvassák el a két leendő elsős osztályfőnök Önöknek szóló bemutatkozó üzenetét! Soraikból képet alkothatnak elhivatottságukról, valamint szakmai hitvallásukról.

Sajtótükör

Intézményünkről több online és nyomtatott orgánum is közölt cikkeket, melyek itt is megtalálhatóak.