Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

Karácsony felé

Kedves Olvasó! Arra kérném, hogy helyezze magát kényelembe! Idézze fel a karácsony legszebb mozzanatait, a mézeskalács édes illatát, a csomagolópapír lágy csörgését, a lopott falatokat a szaloncukorból.

Ezt, a mindenki számára kedves élményt igyekeztünk megidézni a Vörösmarty iskolában tanuló diákok számára is, hogy az adventi készülődés örömét becsempésszük a tanulás mellé.

A sort nyitottuk egy kézműves workshoppal, Aba P. Ákos nemezművész közreműködésével. A hangulat fokozását a technikateremből hömpölygő mézeskalács illat tette teljessé.

A karácsonyi légkör előteremtésében segítségünkre volt Waldmann Zsuzsanna, aki több ajándékkönyvet is adományozott iskolánknak.

Programsorozatunk csúcsdíszeként ékesen ragyogott a karácsonyi műsorunk, melyet az első és a harmadik évfolyamos tanulóink adtak elő az énekkarral kiegészülve.

Reméljük, a felületeinken megosztott fényképek segítségével sikerül mindenki számára egy kis örömet okozni. Így a karácsonyi lakomán és az ünnepi foszlós süteményeken kívül a szívekben is tudtunk karácsonyt teremteni.

Kívánunk Önöknek és családjuknak is kellemes készülődést és meghitt, szeretetteljes ünnepeket!