Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

Május hónapban igazán sűrűn peregtek az események a KÖTÉLUGRÁS háza táján. Az edzések mellett három különböző rendezvény helyszínére kapott meghívást iskolánk kezdő és haladó kötélugró csoportja.
Izgatottan készültünk a szegedi óvodai és az iskolai Családi napi, valamint a Kübekházán megrendezett Falunapi bemutatókra.
A Főfasori Óvodába mentünk legelőször, ahol már ismerősként vártak bennünket, hiszen másodszor tartottunk az oviban az érdeklődő felnőtt és gyermek közönségnek változatos ízelítőt a kötélugrásból. Ezután teljesen új közegben: Falunapi színpadi műsorban léptünk föl igazán kedves, hálás, "nagy" közönség előtt. Mindkét alkalommal nagyon finom sütikkel, üdítőkkel kedveskedtek a vendéglátók, és jóleső elismerést kaptunk a nézőktől és szervezőktől egyaránt a produkciónkért.
A Gedói Általános Iskolában a péntek délutáni szeszélyes (viharos szél, szemerkélő eső) időjárás ellenére szabad téren, az iskola szépen kiépített belső udvarán mutattuk be a kötélugró gyakorlatokat. A kötélugrás sokszínűségéből itt is sikeres bemutatót tartottunk. Kitartóan dolgozott a csoport apraja, nagyja a mostohább körülmények ellenére, és a végén az ajándék csokik és sütemények elfogyasztása után jó érzésekkel búcsúztunk a vendéglátóinktól.

A kísérő szülőknek külön köszönet a segítségükért!!
Az ott készült képek önmagukért beszélnek!

Ördög Nóra Eszter testnevelő tanár

Gedói Általános Iskolában készült képek megtekinthetők ITT!

Kübekházán készült képek megtekinthetők ITT!