Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

1. osztály 2021/2022

Az iskolaválasztás minden család életében fontos esemény, hisz számos szempontot kell mérlegelni. Útjára indítunk egy sorozatot, hogy minél több információ kerüljön iskolánkról az érdeklődők birtokába.

Kedves Szülők!

Tudjuk, hogy a személyes találkozást semmi sem pótolhatja, de a járványhelyzet miatt erre most nincs lehetőségünk. Ezért azt kérjük, hogy honlapunkon, valamint Facebook oldalunkon kísérjék figyelemmel tájékoztató anyagainkat.

Az előző évekhez hasonlóan a 2021/2022-es tanévben két osztály indítását tervezzük.

Érthető, hogy sokak számára nagyon fontos a tanító néni személye, így most a leendő osztályfőnököket mutatjuk be - egyelőre csak röviden - Önöknek. Ők négy éven át kísérik a rájuk bízott gyerekeket, egészen a felső tagozat kapujáig.

Dr. Kapronczayné Batta Zsuzsanna az óvodából történő átmenetet az alkotó-fejlesztő meseterápiás módszerrel segíti. A tehetséggondozás és a versenyekre való felkészítés mellett nagy hangsúlyt fektet a korrepetálásra, valamint a felzárkóztatásra is.

Kissné Mészáros Edina már első osztálytól oktatja az angol nyelvet. Drámapedagógusi végzettségének köszönhetően színjátszó szakkörén szívesen vesznek részt tanítványai.

Dr. Kapronczayné Batta Zsuzsanna
Dr. Kapronczayné Batta Zsuzsanna
Kissné Mészáros Edina
Kissné Mészáros Edina

Hamarosan bővebb információkkal szolgálunk róluk, addig ide kattintva tekintsék meg az iskolánkról szóló kisfilmet!